• Ποιό το φωτογραφικό σας στυλ ;

Το στυλ μου είναι απλά super φιλικό ! Δεν υπάρχουν κλισέ και στερεότυπα για μένα. Άλλοι φωτογράφοι έχουν μια ξεκάθαρη άποψη πως θα πρέπει να είναι οι φωτογραφίες σας. Εγώ δεν σας βάζω σε ψεύτικους ρόλους. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να αιχμαλωτίσω στις εικόνες μου την δική σας προσωπικότητα. Τα δικά σας συναισθήματα. Την δική σας ιστορία. 

Με άλλα λόγια, εσείς ζείτε τις μοναδικές στιγμές σας χωρίς άγχος κι εγώ θα ακολουθώ το όραμα σας, πάντα προσπαθώντας να είμαι καλύτερος των προσδοκιών επεμβαίνοντας μόνο όταν χρειάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαζί δημιουργούμε τις υπέροχες μελλοντικές σας αναμνήσεις, όχι μόνος μου. Και αυτό είναι που με ενθουσιάζει.  

 

  • Σε ποιές πόλεις  προσφέρεται υπηρεσίες ;  Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε  μαζί σας ;

Είμαι διατεθειμένος να ταξιδέψω οπουδήποτε υπάρχουν άνθρωποι που θα εμπιστευτούν να μετατρέψω τις στιγμές τους σε όμορφες εικόνες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας προσθέτοντας το τόπο και την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε όπως και δυο λόγια για εσάς και εύκολα μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση μέσω skype αν η απόσταση δεν επιτρέπει μια κανονική.

  •  Φωτογραφίζετε μόνο γάμους ;

Ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι η φωτογραφία γάμου. Εξάλλου μόνο εκεί έχει τούρτα. Έπειτα υπάρχουν τα πορτραίτα και οι βαπτίσεις. Μπορείτε να δείτε ορισμένες δουλειές μου  όπως και προσωπικά πρότζεκτ στο blog μου.

 

  • Προσφέρετε άλμπουμ ;

Φυσικά και προσφέρω άλμπουμ. Είναι ότι  καλύτερο μπορείτε να προσφέρεται στον εαυτό σας μετά από μια φωτογράφιση. Συνεργάζομαι με επαγγελματίες γραφίστες και κατασκευαστές για να σας προσφέρω το καλύτερο σε ποιότητα και σχεδίαση άλμπουμ.

Εξάλλου η φυσική κατάληξη μιας φωτογραφίας είναι το χαρτί.

 

  • Προσφέρετε πακέτα υπηρεσιών ;  Αναλαμβάνεται την βιντεογράφηση ; 

Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του προσδοκίες και απαιτήσεις . Μαζί συζητάμε και διαμορφώνουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας τις φωτογραφικές υπηρεσίες που θέλετε να σας προσφέρω.

Όσον αφορά την βιντεοληψία είναι πλέον από μόνη της μια διαφορετική τέχνη και γι’αυτό μένω έξω από αυτή την εμπορική τακτική των ALL INCLUSIVE πακέτων.

Μπορώ να σας συστήσω αξιόλογους βιντεολήπτες που εκτιμώ ως ανθρώπους και μου αρέσει η δουλειά τους, για να συζητήσετε μαζί τους.

 

  • Πόσες φωτογραφίες θα παραλάβουμε ;

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ερώτημα πάντα λέω πως σημαντικότερη είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Είμαι οπαδός των εικόνων που τραβάνε το βλέμα και εντυπωσιάζουν, μιλώντας στην ψυχή.

Ο αριθμός των φωτογραφιών εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους όπως ο αριθμός των καλεσμένων, οι ώρες φωτογραφικής κάλυψης και ο τύπος της εκδήλωσης. 

  • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραλάβουμε τις φωτογραφίες μας ;

Ο χρόνος παράδοσης αλλάζει ανάλογα με την εποχή του χρόνου, σε γενικές γραμμές όμως είναι 4-6 εβδομάδες. Οι φωτογραφίες σας ανεβαίνουν στο site προστατευμένες με κωδικό, για τα μάτια σας μόνο. Αφού επιλέξετε αυτές που είναι για εκτύπωση, συνήθως σε 2 εβδομάδες είναι στα χέρια σας. 

Όλες οι εικόνες που παραλαμβάνετε είναι διορθωμένες μόνο χρωματικά.

 

  • Ποιά είναι η ελάχιστη χρέωση ;  Πως μπορούμε να σας κλείσουμε για τον γάμο μας ;

Οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα με το είδος και την διάρκεια της φωτογράφισης. Επικοινωνήστε μαζί μου με μερικές πληροφορίες για εσάς και θα σας στείλω την προσφορά μου.

Σε περίπτωση ταξιδίου θα χρειαστώ κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και διαμονής.

Για να κλείσετε την ημερομηνία μια προκαταβολή είναι απαραίτητη.